TRENUTNI TV SPORED RADIO ONLINE                  
   
     
LESTVICE
 Ta mesec:
    Največ glasov
    Najbolj poslušani
 Skupno:
    Največ glasov
    Najbolj poslušani

RADIJSKE POSTAJE
 Seznam vseh postaj
MOŽNOSTI
 Dodajte postajo
 Glasovanje

NASVETI
 Za uporabnike
 Za radijce
 Za webmasterje radia
 Radio na vaši spletni strani 

RAZNO
 Kontakt
     
       
     
  PODROBNOSTI O RADIJSKI POSTAJI
Koroški radio
 
< Nazaj

ID zapisa 21
Ime radia Koroški radio
Frekvence 97,2 MHz
Naslov Meškova 21
Kraj 2380 Slovenj Gradec
Logotip
Slogan
Telefon +386 (2) 884 12 45
Elektronski naslov info@koroski-radio.si
Spletni naslov http://www.koroski-radio.si/
Kratek opis Kdo smo?
Na kratko lahko rečemo, da smo osrednji informativni elektronski medij na Koroškem. Za to grobo definicijo se skriva radio, ki počne vse, kar je zanimivo za nas (ustvarjalce), ter za vas (poslušalce). Če vas zanima, kaj je to, prebrskajte našo spletno stran in vse skupaj preverite še v etru na frekvenci 97.2 MHz.

Kje smo doma?
Iz prijaznega in svetovljanskega Slovenj Gradca in z mogočne Uršlje gore se že leta oglaša Koroški radio na frekvenci 97.2 MHz. Zahvaljujoč markantni točki in programu, ki je vedno sledil sodobnim medijskim trendom, a bil hkrati zasidran v tradiciji, si je med Korošci pridobil širok krog zvestih poslušalcev, ki jih niti pojav številne konkurence ni odvrnil od poslušanja »njihove« radijske postaje.

Kdo poleg Korošcev še sliši in posluša, kaj počnemo?
Tudi Celjani in Savinjčani nam radi prisluhnejo, kakšen prijazen glas pa pride še od kod ... To je vzpodbuda za več kot 70 sodelavcev, ter 12 redno zaposlenih, ki skupaj poskrbimo za 126 ur programa tedensko. Največ vrtimo seveda glasbo, pri kateri si podajajo roke prevladujoč okus in bolj izbrani stili. To sicer ni vedno enostavno, nam pa zaenkrat uspeva. Tretjino časa tudi govorimo, najraje s podlago, če ne gre, pa tudi na suho. Naši poslušalci izvedo vse o pomembnih svetovnih dogodkih. Toda ti so običajna hrana, ki jo zabelimo z lokalnimi, koroškimi novicami. In če so na voljo še vse tiste informacije, ki jih je pač treba vedeti, da bi se lahko orientirali v vedno hitreje vrtečem se svetu, je ponudba Koroškega radia popolna.

In tako - vsak dan - za vsakogar nekaj...
To potrjujejo tudi raziskave javnega mnenja, ki tudi letos, tako kot v preteklih letih, Koroški radio uvrščajo med 10 najbolj poslušanih postaj v Sloveniji, v celoti z nacionalnimi in s komercialnimi vred.
Naslov ON LINE radia http://shoutcast.netsi.net:8300/listen.pls
Program za poslušanje WinAmp
Število poslušanj Ta mesec: 29
Skupno: 22241
Število glasov Ta mesec: 8
Skupno: 1709
     
     
   

     
           
Lestvica + online radio