TRENUTNI TV SPORED RADIO ONLINE                  
   
     
LESTVICE
 Ta mesec:
    Največ glasov
    Najbolj poslušani
 Skupno:
    Največ glasov
    Najbolj poslušani

RADIJSKE POSTAJE
 Seznam vseh postaj
MOŽNOSTI
 Dodajte postajo
 Glasovanje

NASVETI
 Za uporabnike
 Za radijce
 Za webmasterje radia
 Radio na vaši spletni strani 

RAZNO
 Kontakt
     
       
     
  PODROBNOSTI O RADIJSKI POSTAJI
Radio City
 
< Nazaj

ID zapisa 22
Ime radia Radio City
Frekvence 100,6 MHz (v omrežni skupini 02)
100,7 MHz (v omrežni skupini 03)
Naslov Slovenska ulica 35
Kraj 2000 Maribor
Logotip
Slogan
Telefon +386 (2) 228 38 48
Elektronski naslov radio@radiocity.si
Spletni naslov http://www.radiocity.si/
Kratek opis Zakaj oglaševati na Radiu City ?
Zgodovina slovenskega radijskega prostora v prvih letih po osamosvojitvi je bila izjemno razgibana. Ampak Radio City je od 1995 leta, navkljub velikemu številu novih radijskih postaj, ohranil kultni status najbolj poslušanega radijskega programa v severovzhodni Sloveniji. Ne le bistveno večja poslušanost v primerjavi z zasledovalci, ampak tudi ta unikatna neprekinjena tradicija ločijo Radio City od ostalih.
Meritve radijskega dosega dokazujejo te trditve. Podatki, govorijo o poslušanosti osnovne ciljne skupine poslušalcev komercialnih radiev, to so prebivalci na območju slišnosti stari od 15 do 49 let. Predvsem gre za bolj aktivne in dinamične prebivalce, z večjimi osebnimi dohodki v gospodinjstvu.
Za več informacij pokličite marketing Radia City na telefonsko številko 02 / 228 38 38 ali pa nam pišite na marketing@radiocity.si. Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja.

Radio City je že leta najbolj poslušan radio v SV Sloveniji

Poslušanost radia je izjemno pomemben kazalec. Še posebej to velja za komercialne radijske postaje, pri katerih je oglaševanje bistven vir financiranja. Graf prikazuje doseg Radia City na območju mesta Maribor in širši telefonski skupini (ker v Sloveniji ni uradnih regij se meritve izvajajo glede na telefonske skupine) 02. Za temi podatki stoji Inštitut za raziskovanje medijev - Mediana, ki ima dolgo in trdno tradicijo spremljanja radijskih postaj, v stroki pa velja kot najpomembnejši izvajalec meritev dosega radijev. Medianine meritve kažejo, da je Radio City, ne le trenutno, ampak že dolgo vrsto let daleč najbolj poslušan radijski program v severovzhodni Sloveniji.
Naslov ON LINE radia http://www.radiocity.si/player.php
Program za poslušanje WinAmp
Število poslušanj Ta mesec: 2
Skupno: 40635
Število glasov Ta mesec: 1
Skupno: 22270
     
     
   

     
           
Lestvica + online radio